Projektledelse og digital formidling

 

Det næste MMEx seminar afholdes den 22. januar 2018 på Navitas i Aarhus og omhandler projektledelse og digital formidling. Tilmeld dig nu!

Hvordan når man effektivt i mål inden åbningsdagen og finder balance mellem det ypperste indhold, stram økonomistyring og planlægning af tid og ressourcer?

Deltag i MMEx’ femte seminar om digital strategi. Det er ikke nødvendigt at have deltaget i de tidligere seminarer, du kan stadig nå at hoppe med på vognen! Denne gang er temaet “projektledelse og digital formidling”, hvor oplægsholdere fra danske museer kommer med deres erfaringer om projektledelse og digital formidling. Hør blandt andet om Tirpitz, Aarhus Fortæller eller om, hvordan Museum Vestsjælland forsøger at få alle medarbejdere på projektlederkursus .

Seminaret kommer til at foregå på Navitas i Aarhus og hele dagen foregår i plenum.

Program

Tilmeld dig nu 

Vi glæder os til at se dig!

 

Hvorfor afholdes MMEx’ seminarerne?

Baggrunden for MMEx’ seminarrække udspringer af en undersøgelse, MMEx foretog blandt museer i Region Midtjylland i 2014. Undersøgelsen pegede bl.a. på museernes behov for at arbejde mere strategisk med det digitale område – både i forhold til at udarbejde en overordnet strategi for det enkelte museum, at opnå yderligere viden om konkrete digitale muligheder og få værktøjer samt skabe et digitalt mindset blandt museernes ansatte.

Derfor igangsatte MMEx i 2015 et 3-årigt kompetenceforløb, der styrker museerne i arbejdet med at udvikle digitale strategier til egne organisationer. Forløbet består af 2 årlige seminarer og henvender sig bredt til museernes ansatte. Indholdet er således målrettet både ledere, teknikere, inspektører og formidlere.

Hvad gik du glip af?

De 4 første MMEx seminarer er afholdt. Tema var:
Digital strategi
Det åbne museum
Teknologi i formidlingen
Digital levendegjorte genstande

seminarbloggen finder du slides og andet godt fra de 4 seminarer

 

Sidste seminar i rækken afholdes den 27. august 2018.