"MMEx er en uvurderlig sparringspartner i forhold til at vælge de rigtige leverandører ud fra Kvindemuseets ønsker til den digitale formidling og tilpasset museets økonomiske ramme. At træffe de rigtige valg fra starten sparer tid og penge. Det giver en stor tryghed at have MMEx som rådgiver i forhold til valg og udformning af de konkrete installationer – og de står klar med praktisk hjælp, når små problemer kræver hurtige løsninger."

Merete Ipsen
Museumsleder på Kvindemuseet

"MMEx hjælper med, at leverancen bliver på museernes præmisser, og det giver en kvalitetssikring af projekterne. MMEx giver generelt museerne et løft indenfor digitale løsninger, og det er både indenfor formidling og optimering, og det er også det, som MMEx er skabt til at gøre."

Jørgen Smidt-Jensen
Direktør for Museum Østjylland

"I et projekt fokuserer museerne på indholdet, mens IT-leverandørerne fokuserer på det digitale, og her fungerer det rigtig godt at have MMEx med som mellemled. MMEx hjælper med at få de to verdener til at mødes, og en vigtig ting i den proces er, at MMEx er på vores side."

Anne Mette Villumsen
Museumsleder på Skovgaard Museet

"Især i de små museer kan man hurtigt komme ud for at have brug for hjælp, og her er det rart at have nogen at læne sig op ad, og vi kan kun ærgre os over, at vi ikke havde MMEx med indover vores projekter fra start.”

Hans-Henrik Appel
Tidligere museumsinspektør ved Mosede Fort,
Greve Museum

"For mig er MMEx et naturligt sted at gå hen, så jeg slipper for en masse omveje, og det er dejligt at kunne ringe og få den viden, som man søger – og hvis de ikke kan hjælpe med et svar, så ved de, hvor man skal gå hen for at få den viden."

Mette Lund Andersen
Museumsleder ved Lemvig Museum

"Vores samarbejde med MMEx på vores projekt på Strandingsmuseet var helt fantastisk. Vi er så få ansatte, at vi ikke har en kinamands chance for at have den viden, som MMEx kommer med, og de er en uvildig rådgiver, som faktisk bliver en kollega, og det er uvurderligt."

Ingeborg Svennevig
Direktør for De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune

previous arrow
next arrow
Slider