Endnu en international profil til MMEx

Hans AV-installationer er at finde på en lang og imponerende liste af anerkendte institutioner:

Harry Potter World, The British Museum, National History Museum, The Science Museum, Jordrell Bank, Tullamore Dew Visitor Centre (Irland), Athlone Castle visitor center (Irland), Parlimentarium  (Bruxelles), Center International de l’art Parietal de Montignac Lascaux (Frankrig), La Cite du Vin (Frankrig), Culloden Visitor Center (Inverness), Vulcania (Frankrig), Heineken Experience (Holland), Mishcat (Saudi Arabien) og Ferrari World (Abu Dhabi)
 
Anders_Hall-06 v 2
 
Anders Hall er manden bag. Han er 49 år og dansker. Efter at have levet hele sit voksenliv i Frankrig og Storbritannien er han pr. 1. marts 2017 flyttet ”hjem” til Danmark for at blive ny teknisk projektleder hos MMEx.

I MMEx glæder vi os virkelig over, at endnu en markant international profil er kommet på vores hold. Vi er blevet endnu større og endnu mere robuste, og vi kan levere en gedigen indsats for verdensklasseformidling på både små og store danske museer. Sådan er det nemlig, når museerne står skulder ved skulder!
 
Vi opfatter det som en kæmpe cadeau til museumslivet i Danmark. Der er gang i en bølge her, som er så interessant og toneangivende, at gode folk vil flytte hertil for at være med.

 

 

 

 

 

user-gravatar
infommex
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website